Karriere

Vil du være med å påvirke samfunnsutviklingen?
Våre medarbeidere er vår mest verdifulle ressurs. Derfor er vi til enhver tid på jakt etter dyktige konsulenter som kan styrke kompetansen innen våre satsingsområder, og være med på en framtidsrettet utvikling. Vi har ambisjoner om å videreutvikle vår portefølje av attraktive oppdragsgivere og levere analyser og rådgivning av høy faglig kvalitet. Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi ser etter personer som vil anvende sin kunnskap og erfaring til å påvirke samfunnsutviklingen. Vi søker deg som er nyutdannet eller som har relevant arbeidserfaring, gjerne som konsulent eller fra offentlig sektor. Du ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø med spennende oppdragsgivere og faglig utfordrende problemstillinger som ofte befinner seg i skjæringsfeltet mellom politikk og næring.

Du bør:

  • ha høyere utdanning på mastergradsnivå
  • være samfunnsengasjert
  • være kommersielt anlagt
  • ha et velutviklet nettverk

Er du interessert i å være med oss framover? Ta kontakt med vår fungerende daglig leder Bjørn Oscar Unander. Du er alltid velkommen til å sende oss din CV.

Se forøvrig Ledige stillinger for hvilken spisskompetanse vi søker akkurat nå.

Analyse & Strategi er samlokalisert med Multiconsult i moderne lokaler sentralt plassert på Skøyen. Vi er en arbeidsgiver som vektlegger et godt sosialt miljø, med fleksible løsninger og konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser. Les mer om vårt arbeidsmiljø her.